Accesorii inteligente

Nu vreau să mă hazardez când spun acest lucru, însă cred că brăţara inteligentă MPOW D5 – D6 despre care voi scrie câteva cuvinte în cele ce urmează este cea mai ieftină brăţară cu senzor de puls şi display OLED.

Accesoriul este echipat cu un ecran tactil de 0.87 inci cu rezoluţie de 128 x 32 pixeli şi buton fizic de tip touch control, are certificare IP67 pentru rezistenţă la apă şi praf şi integrează o baterie de 90 mAh care se încărcă complet de 1 oră şi 30 de minute şi promite o autonomie de până la 15 zile.

MPOW D5 – D6 vine cu conectivitate bluetooth 4.2 şi permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau monitorizarea somnului. Brăţara mai dispune de funcţii precum Call Reminder sau Find My Phone şi se poate încărca la orice port USB.

Aplicaţia Mpow App este disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, iar producătorul susţine că această brăţară ar fi un concurent direct pentru Xiaomi Mi Band 2.

Brăţara poate fi achiziţionată pentru scurt timp la preţul de 6.99 dolari + 0.44 dolari transport, adică un total de aproximativ 32 lei. Oferta este disponibilă pe gearbest.com doar după aplicarea codului cupon MPOWDS-D6 .