Samsung Galaxy S10 la MWC 2019 Telefoane Mobile

Samsung GALAXY S10e, S10 și S10 Plus au debutat comercial în urmă cu câteva zile. Am văzut pe site-urile de tehnologie din dot com că au fost raportate precomenzi ce depășesc recordurile în Marea Britanie și SUA

Informațiile sunt destul de vagi și trebuiesc să ne bazăm pe declarațiile companiei sud-coreene. Mi-aș fi dorit să văd date clare, cu statistică relevantă de genul: precomenzile pentru linia S10 au fost de X milioane unități, cu Y% peste recordul prins la S7 / S8 / S9 etc.

Aflăm doar că:

  • UK – GALAXY S10 Plus a prins 57% din precomenzile făcute, iar Prism Black a fost varianta de culoare preferată de 47% dintre cei ce au ales un S10 din generația nouă;
  • SUA – idem legat de S10 Plus și procentul de precomenzi acontat și aici, culoarea preferată – Prism White.

Sunt curios cum se descurcă Samsung GALAXY S10 și la nivel local.

Pe partea de vânzări și date relevante aș recomanda să așteptăm comunicatele date de către firmele de analiză din domeniu.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.