Diverse

Compania Elka-Oktal Group SRL care deţine site-ul Oktal.ro a cerut Tribunalului Bucureşti la sfârşitul anului 2014 să accepte intrarea companiei în faliment. Cererea acestora a fost acceptată, iar oficial din 17 decembrie 2014 Oktal.ro este în faliment.

Chiar dacă în anul 2013 Oktal.ro a înregistrat vânzări de peste 4 milioane de euro şi profit de 14.000 euro, se pare că 2014 nu a fost un an prea bun pentru aceştia. Magazinul dedicat comerţului electroIT încă din 1999 trece printr-o perioadă foarte grea a existenţei sale.

Personal am comandat o singură dată de pe acest site. Am cumpărat smartphone-ul LG Optimus G deoarece aveau cel mai mic preţ de pe piaţă în perioada respectivă. Voi aţi achiziţionat produse de la ei?

Update: Se pare că în urmă cu câteva zile SC Corsar Online SRL a achiziţionat Elka-Oktal Group SRL sau mai exact Cel.ro a cumpărat Oktal.ro. Nu avem detalii cu privire la suma oferită de Cel.ro, însă în condiţiile în care se aflau cei de la Oktal nu cred că a fost foarte mare.

Oktal.ro

Sursa: wall-street.ro

Categorii: diverseretail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.