Diverse

OLX îşi doreşte să devină o platformă de anunţuri mult mai sigură, iar în 2017 vor implementa câteva schimbări menite să asigure un plus de securitate atât vânzătorilor, cât şi cumpărătorilor.

Prima modificare a apărut încă de la începutul acestui an, iar de câteva zile indiferent dacă îţi doreşti să publici un anunţ sau să cumperi un produs eşti obligat să te loghezi în contul de utilizator. OLX susţine că această obligativitate “oferă garanţia că persoana cu care urmezi să faci o tranzacţie este una reală şi că are cele mai bune intenţii’.

O altă schimbare implementată în primele zile din 2017 se referă la logarea în site prin intermediul contului de Facebook. O astfel de logare exista deja în aplicaţia OLX, iar de acum se poate face acelaşi lucru şi pe PC.

Pentru că există numeroase solicitări legate de implementarea unui sistem de calificative care să ateste seriozitatea unor vânzători sau cumpărători, se pare că OLX lucrează deja la ceva similar pentru 2017, însă în primă fază aceste schimbări vor pune în valoare doar vânzătorii corecţi.

Îmi place să văd că cea mai mare platformă de anunţuri din România vrea să ofere un plus de siguranţă utilizatorilor săi. Nu sunt puţine cazurile de înşelătorii realizate prin intermediul OLX.

Sursa: blog.olx.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.