Software

OnePlus 11 5G este cel mai nou flagship al producătorului chinez, device disponibil pe canal oficial şi în ţara noastră. La review-ul nostru telefonul a impresionat la nivel estetic, display, optimizare software şi autonomie, însă a avut şi mici scăpări. Vă invit să le descoperiţi pe toate pe larg în analiza făcută de colegul meu Emil.

Preşedintele OnePlus pentru piaţa chineză, Li Jie, a conformat oficial că smartphone-urile upper mid-range şi flagship lansate în 2023 vor primi 4 ani de actualizări software majore şi 5 ani de update-uri de securitate. Pe această listă exclusivistă se află pentru moment modele precum OnePlus 11 5G, Ace 2 şi Ace 2V, însă ea va fi completată şi cu alte modele.

OnePlus 11 5G a fost anunţat cu OxygenOS 13 bazat pe Android 13, astfel că cel mai nou flagship OnePlus va primi actualizări până la OxygenOS 17 (probabil) bazat pe Android 17.

OnePlus se alătură astfel companiei mamă Oppo, cea care la rândul ei a promis o facilitate similară pentru anumite smartphone-uri premium.

Sursa: gsmarena.com