Diverse

Astăzi puteți prinde reduceri interesante în trei magazine online autohtone: eMAG – cel mai mare shop online din țara noastră, Fashion Days – cel mai mare magazin online de îmbrăcăminte și Elefant – cea mai mare platformă de carte din țara noastră. 

Elefant.ro – 50% reducere la peste 50.000 de cărți. Trebuie doar să folosiți codul BOOKS50 în pagina de comandă;

FashionDays – campania se numește Lucky13 și sunt mii de produse listate cu extra discount.

eMAG – rulează promoția denumită Stock Busters în perioada 11 – 13 octombrie, ultima zi în care găsiți promoții pe telefoane, tablete și gadgeturi, laptopuri, IT și birotică, TV, foto și electronice etc.

Samsung GALAXY S7 Edge coboară la 2899 lei. Este și cea mai bună alternativă pentru cei interesați în această toamnă să cumpere Samsung GALAXY Note7. LG G5 a ajuns la 2099 lei, smartphone de tip best-buy în această sumă.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.