Telefoane Mobile

În articolul de ieri legat de data lansării noului smartphone OnePlus 8T 5G am menţionat la final că preţul de plecare al acestui device ar urma să fie 650 – 700 euro. În secţiunea de comentarii mi s-a atras atenţia că sunt prea optimist, că am un simţ al umorului dezvoltat şi iată că aţi avut dreptate.

Se pare că OnePlus 8T 5G va fi mai scump cu 100 de euro decât OnePlus 8, iar preţurile în Europa ar urma să fie acestea:

  • OnePlus 8T 5G cu 8 GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare – 799 euro (vs 699 euro OnePlus 8);
  • OnePlus 8T 5G cu 12 GB RAM şi 256 GB spaţiu de stocare – 899 euro (vs 799 euro OnePlus 8).

Vă spun sincer că nu am crezut că OnePlus va ridica din nou atât de mult preţurile în condiţiile în care în ultimii ani le-a mărit substanţial de la lansare la lansare (OnePlus 7 avea un preţ de plecare de 549 euro, OnePlus 7T avea un preţ de plecare de 599 euro, OnePlus 8 avea un preţ de plecare de 699 euro, iar acum OnePlus 8T va avea un preţ de plecare de 799 euro).

Chiar dacă sursele spun că OnePlus 8T Pro 5G nu va exista, mă gândesc că dacă acesta ar fi totuşi real ar putea deveni primul device OnePlus cu preţ de peste 1000 euro. Pffff….

Din punctul meu de vedere se observă clar o modificare în strategia OnePlus. Compania îşi va diversifica destul de mult oferta astfel încât să poate acoperi atât segmentul entry-level, cât şi cel mid-range sau flagship. Să vedem dacă va fi o strategie câştigătoare.

Nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oneplus.com/ro, la achiziţie puteţi folosi link-ul nostru de referral ce vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.