Accesorii inteligente

OnePlus intenţionează să lanseze în curând un smartwatch nou – OnePlus Nord Watch. Producătorul chinez ne-a obişnuit ca device-urile din seria Nord să fie unele accesibile ca preţ, de aceea mă aştept ca şi acest ceas să fie din aceeaşi categorie (zvonurile confirmă acest lucru).

OnePlus Nord Watch ar urma să aibă un corp dreptunghiular şi o construcţie din plastic cu ramă metalică. Smartwatch-ul va dispune de senzor pentru măsurarea pulsului, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui (SpO2), va putea monitoriza somnul şi va include un ecran IPS LCD cu zeci de feţe dedicate. Ceasul va oferi şi o autonomie pe măsură.

S-ar părea ca la prezentarea oficială OnePlus Nord Watch va putea fi achiziţionat cu cadran alb sau negru, dar cu diverse culori pentru cureaua din silicon. Preţul acestui device ar urma să fie undeva între 65 şi 100 de dolari, iar disponibilitatea iniţială va fi limitată doar la India. Nu ştim încă dacă OnePlus Nord Watch va ajunge pe canal oficial şi în Europa.

Mai multe detalii vom afla în perioada imediat următoare, asta şi pentru că sursele actuale susţin că lansarea va avea loc în câteva zile.

Update: În imaginea recomandată este OnePlus Watch din prima generație. 

Sursa: gizmochina.com