Telefoane Mobile

După eşecul numit OnePlus X, mai marii companiei au decis să rămână prezenţi strict în zona flagship-urilor. Au trecut aproape 4 ani de la această decizie şi chiar dacă până acum aceasta a fost respectată cu stricteţe, se pare că din 2020 lucrurile se vor schimba puţin.

Ştim că producătorul chinez pregăteşte lansarea de la sfârşitul primăverii, una care va include trei modele: OnePlus 8, 8 Plus şi noul 8 Lite. Primele veşti despre cel din urmă au apărut spre finalul acestui an, iar mai nou avem şi câteva randări realizate pe baza unor scheme CAD din fabrică:

Din aceste imagini observăm un OnePlus 8 Lite cu display obişnuit, fără margini curbate, ce include în zona centrală o cameră frontală tip bulină, iar pe spate regăsim o cameră foto duală cu laser autofocus şi senzor ToF (time-of-flight) încadrată într-un cadran sub formă de dreptunghi.

OnePlus 8 Lite va dispune de un ecran AMOLED cu scanner de amprentă integrat şi va avea următoarele dimensiuni: 159.2 x 74 x 8.6 mm.

OnePlus are nevoie de creştere, iar strategia bazată doar pe flagship-uri nu mai funcţionează atât de bine în condiţiile în care preţurile practicate de companie au tot crescut de la an la an. Cum viitoarele smartphone-uri premium cu tehnologie 5G vor avea un preţ şi mai mare, un mid-range foarte bine echilibrat, cu soft care să se mişte impecabil, ar putea avea succes la un preţ de 300 – 400 dolari.

Nu uitaţi că orice achiziţie de smartphone-uri OnePlus (OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro sau OnePlus 7T Pro McLaren Edition) realizată prin intermediul link-ului nostru de referral vă aduce un discount de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: 91mobiles.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.