Diverse

După piaţa criptomonedelor, se pare că şi cea a NFT-urilor este în cădere liberă. După vreo 2 ani în care oamenii au cumpărat aproape nimic pe sume mari şi foarte mari, s-ar părea că apele s-au mai liniştit. Nu ştim încă motivul, însă cu siguranţă fanii NFT nu s-au deşteptat peste noapte, cel mai probabil au rămas fără bani.

OpenSea, cea mai mare piaţă online de NFT-uri, a înregistrat un volum de tranzacţii cu 99% mai redus comparativ cu luna mai. Pe 1 mai 2022 pe OpenSea se cumpărau şi se vindeau NFT-uri de peste 2.7 miliarde de dolari, însă la la aproape patru luni distanţă, pe 28 august mai exact, pe aceeaşi piaţă s-au tranzacţionat NFT-uri de puţin peste 9.34 milioane de dolari.

Şi numărul de utilizatori a scăzut considerabil, cei 24.020 din 28 august reprezentând doar 70% din cei prezenţi online pe 1 mai.

Însă aşa cum ar spune orice pasionat de NFT sau cripto în aceste momente, pe timp de criză trebuie să cumpărăm, atunci se fac 💵 💵 💵.

Sursa: fortune.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.