gAuto

A mai rămas puțin peste o lună până la startul Sezonului 2022 de Formula 1. Marele Premiu Gulf Air Bahrain se va desfășura între 18 și 20 martie, acesta fiind momentul în care în F1 va debuta nou formata echipă Oracle Red Bull Racing.

Parteneriatul dintre Oracle și Red Bull Racing se consolidează anul acesta și astfel ia naștere noua formulă. Echipa extinde utilizarea infrastructurii Oracle Cloud pentru a îmbunătăți și mai mult strategia de cursă, dezvoltarea motoarelor și proiectele din cadrul Red Bull Advanced Technologies.

Noul monopost al echipei, RB18, a fost dezvăluit deja.

RB18

Sezonul trecut, Red Bull Racing a mărit de 1.000 de ori numărul de simulări efectuate pentru a îmbunătăți acuratețea predicțiilor și procesul de luare a deciziilor. Anul acesta, cu ajutorul Oracle Cloud Infrastructure (OCI), se dorește o extindere a volumului și varietății de date analizate, precum și o creștere a vitezei de execuție a simulărilor pentru a prezice mai rapid tacticile.

În 2021, Oracle și Red Bull Racing au lansat o platformă de fidelizare a fanilor, prima de acest fel, susținută de OCI – The Red Bull Racing Paddock. De la lansarea acestui program, Red Bull Racing a înregistrat o creștere de peste 9 ori a numărului de înscrieri ale membrilor. Noua linie de comunicare directă între fani și echipă a creat o implicare remarcabilă, fanii înregistrați trimițând mii de întrebări echipei și răscumpărând 35.000 de recompense digitale. Pentru 2022, Oracle Red Bull Racing va încorpora noi caracteristici și capabilități, inclusiv posibilitatea de a crea conținut generat de utilizatori, pentru a aduce un nivel și mai profund de personalizare pentru fani.

Oracle colaborează cu Red Bull Powertrains pentru a dezvolta următoarea generație de motoare de Formula 1, care va debuta în 2026, Red Bull Racing devenind unul dintre cei patru producători care furnizează motoare pentru Formula 1. Red Bull Powertrains folosește OCI pentru a optimiza modelarea camerei de combustie a noului său motor spre a reduce costurile, îmbunătățind în același timp rezultatele.

Red Bull Advanced Technologies și Oracle au încheiat, de asemenea, un parteneriat pentru a contribui la dezvoltarea următoarei generații de piloți de clasă mondială. Prin intermediul proiectelor care aplică inteligența artificială și învățarea automată, piloții juniori ai Red Bull vor înțelege mai bine modul în care datele le pot ajusta stilul de condus pentru a reduce timpii pe tur.

Totodată, Oracle Red Bull Racing Esports marchează evoluția unui parteneriat în una dintre industriile sportive cu cea mai rapidă creștere din lume, esports. Luând exemplul omologului său din lumea reală, echipa va folosi analize alimentate de OCI pentru a optimiza configurarea mașinii, pentru a îmbunătăți strategia de cursă și pentru a oferi piloților săi un antrenament care îi poate ajuta înregistreze în mod constant timpii ideali pe orice circuit virtual, în orice condiții meteo simulate.

Sursa foto : Honda.Racing

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.