Orange Posibilitati fara limite Retelistica

Ca să începem cu începutul, trebuie să ne aducem aminte că pe 30 septembrie 2021 Orange a finalizat achiziția a 54% din acțiunile Telekom Romania Communications. A urmat un proces de rebranding și de transfer a tot ceea ce însemna infrastructură și clienți Telekom Romania Communications către noua entitate ce avea să se numească din 28 februarie 2022 Orange Romania Communications.

Iată că la mai puțin de 6 luni distanță de la tranzacția din toamna lui 2021, cele două companii – Orange România și Orange Romania Communications, cu cea din urmă care va continua să funcționeze ca o entitate juridică separată, marchează finalizarea tranziției operatorului de servicii fixe către brandul Orange.

Pe 30 septembrie 2021, când am pornit în această nouă călătorie împreună, ne-am propus să le oferim clienților noștri aceeași experiență de top și un portofoliu comun de servicii. Azi, la 6 luni de la momentul tranzacției, marcăm mai mulți pași importanți în a ne atinge ambiția de a fi prima alegere pentru servicii convergente în România: Orange Romania Communications a încheiat tranziția către brandul Orange și venim către piață cu o ofertă comună de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications, care aduce în premieră viteze de internet prin fibră de până la 1.8 Gbps. Totodată, devenim un jucător mult mai puternic în piața locală de B2B, al cărei dinamism ne provoacă mereu să furnizăm soluții inovatoare și de înaltă calitate.

Toate acestea sunt rezultatul muncii noastre din ultima jumătate de an, în care cele două echipe au făcut eforturi pentru a alinia procese și infrastructuri complementare în beneficiul clienților. Suntem nerăbdători să mergem mai departe și să consolidăm proiectele noastre comune, pentru a ne bucura de tot ceea ce înseamnă Orange”, declară Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Ce înseamnă mai exact asta? Pe scurt, că fiecare client Orange Romania Communications, fost Telekom Romania Communications, va beneficia de tot ce înseamnă experiența Orange și ne referim în special la serviciile de customer experience ale operatorului ”portocaliu”.

Totodată, în ultimele 6 luni, jumătate dintre clienții Orange Romania Communications cu servicii mobile asociate contractelor convergente a fost transferată de la conectivitate mobilă Telekom Romania Mobile în rețeaua Orange România. Soluția tehnică de transfer către conectivitate Orange este una inovatoare și, în același timp, unică în rândul proceselor de M&A (Mergers & Acquisitions) din industria de telecomunicații.

Așadar, din 28 martie 2022, clienții Orange Romania Communications vor avea acces la principalele canale de contact Orange: call center – 300, website orange.ro și social media Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și Twitter sub brandul Orange. Clienții vor observa, de asemenea, un nou design al magazinelor Orange Romania Communications și al aplicației MyAccount Fix, ce devine My Orange Fix.

Chiar dacă informațiile pot părea mai complexe decât ar trebui, potențialii clienți trebuie să știe că de acum înainte vor putea alege dintr-o ofertă comună fix-mobil Orange România și Orange Romania Communications și că serviciile customer experience vor fi la standardele Orange.

Cum arată oferta Orange România ce va fi disponibilă din 28 martie 2022:

  • Posibilitatea de a opta pentru un pachet de servicii care include Fibra 2000 cu viteze de
    până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus, servicii mobile în rețeaua Orange și televiziune cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.
  • Pentru clienții existenți în una dintre cele două companii, pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. Mai exact, dacă ești doar client Orange Romania Communications poți alege servicii mobile începând de la 8 euro, același cost fiind valabil și pentru clienții Orange România, ce dispun de servicii mobile și care vor să adauge servicii fibră-TV.
  • Clienții noi pot alege un pachet convergent de internet prin fibră și TV de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.
  • Până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications (chiar și foștii clienți Telekom Romania Communications primesc această reducere pentru anii anteriori ), la formarea unui pachet cu servicii fix-mobil, pentru achiziția de dispozitive.
  • La formarea unui pachet convergent cu servicii fix-mobil, se poate achiziționa un televizor Samsung Smart TV de 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate luat în considerare.
  • În funcție de pachetul ales și de tehnologie, clienții pot alege pachete TV prin fibră de la 130 sau 147 canale sau televiziune prin satelit, cu pachete de la 94 sau 124 canale TV.
  • Aplicația Telekom TV devine Orange TV Connect, disponibilă clienților Orange România Communications.

Mai trebuie menționat că posturile TV Telekom Sport vor deveni Orange Sport. Orange Sport aduce 4 canale TV cu o identitate nouă, aliniată brandului Orange. Studiourile de producție, grafica emisiunilor și website-ul orangesport.ro, toate au trecut prin procesul de rebranding.

Programele sportive Orange Sport 1, 2, 3 și 4 vor difuza cele mai importante emisiuni și competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1. Clienții vor putea urmări toate aceste emisiuni și competiții la televizor, pe telefon sau tabletă.