Software

OnePlus One a fost primul smartphone ce sosea cu CyanogenMod preinstalat. CM-ul a crescut și a început a colabora mai strâns cu alte companii. Echipa din spatele OnePlus și-a adus o echipă de dezvoltatori de la Paranoid, un alt custom ROM Android cunoscut. 

Astfel a apărut Oxygen OS ce acum aduce Android 5.0.2 Lollipop pe OnePlus One. Ca interfața grafică, Oxygen OS = Android 5.0.2 Lollipop cunoscut pe telefoanele Nexus + câteva features noi (dublă apăsare a display-ului spre a accesa ecranul de blocare / deblocare, desenezi O pe ecran și se deschide aplicația camerei foto, un V și se activează LED-ul flash sub formă de lanternă).

Mai multe detalii în clip:

Echipa OnePlus a promis și alte elemente noi, unele dintre ele vor sosi în viitorul apropiat. Pe de altă parte și versiunea Android 5.0 a CyanogenMod pentru OnePlus One se află pe ultima sută de metri.

Sursa: Lilliputing.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.