Foto si Video

EISA – European Imaging and Sound Association – eisa.eu.

Panasonic a impresionat cu camera DMC-G3 ce primit o distincția de cea mai bună cameră foto compactă din acest moment conform juriului EISA. A punctat prin calitatea excepțională a imaginii, caracteristici tehnice deosebite și prin designul compact și elegant.

LUMIX DMC-G3 este o cameră foto foarte mică şi uşoară, cu obiectiv interschimbabil care, dotată fiind cu blitz încorporat şi electronic viewfinder, este uşor de utilizat atât în spaţiile interioare şi întunecate cât şi în cele exterioare şi luminoase. Aparatul oferă o calitate excepţională a imaginii şi este capabil să surprindă şi cele mai fine detalii, funcţionând perfect în mediile cu luminozitate scăzută fără a produce zgomot de imagine excesiv.”  

Toţi ne dorim să surprindem imagini deosebite în fotografiile noastre, dar nu de fiecare dată ne face plăcere să purtăm cu noi aparate grele şi complicate aşa cum sunt DSLR-urile. De aceea, am creat o serie de camere foto cu totul speciale. Suntem încântaţi că inovaţia noastră în domeniu a fost recunoscută de către juriul EISA şi vom depunde in continuare toate eforturile pentru a spori performanţele camerelor foto”, a completat Sven Dabelstein, Senior Manager Product Marketing, Digital Imaging Products, Panasonic Marketing Europa.

Panasonic Lumix DMC-G3:

– senzor Live MOS de 16 Megapixeli cu rezoluția maximă a fotografiilor de 3624×3624 pixeli și 23 de puncte de focalizare;

– ecran LCD de 3 inch cu touch;

– SD card, miniHDMI, conexiune cu pc-ul prin usb 2.0;

– filmează full HD la 1920×1080 pixeli;

– 336 grame fără obiectiv, 544 grame cu obiectiv 14 – 42, card SD și baterie de 1.010 mAh.

Preț – 3.019 lei.

O recenzie video:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Fjr5jG3MH98

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.