Foto si Video

EISA – European Imaging and Sound Association

Panasonic a fost apreciat și pentru plasmele sale pe lângă camera foto G3 ce a câștigat distincția decernată camerelor foto compacte.

“Acest televizor de top integrează o multitudine de tehnologii pentru a oferi o calitate a imaginii incredibilă în 2D şi 3D. Clienţii vor descoperi un nivel al negrului uluitor, un contrast remarcabil şi culori realiste. Mişcările rapide sunt redate clar, iar platforma de servicii VIERA Connect oferă o gamă largă de aplicaţii. Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT30E/B livrează divertisment pentru acasă la superlativ!”. Aceasta a fost declarația juriului EISA.

Suntem dedicaţi inovaţiei continue în ce priveşte gama noastră de televizoare VIERA, pentru a asigura cea mai bună experienţă posibilă a divertismentului acasă. Modelul TX-P50VT30E/B oferă o calitate optimă a imaginii atât în 2D, cât şi în 3D, în completarea platformei de servicii VIERA Connect, totul într-un design subţire şi atractiv. După ce televizorul nostru cu plasmă TX-P50VT20 a câştigat premiul la aceeaşi categorie la ediţia trecută a EISA Awards, distincţia primită anul acesta confirmă că seria de televizoare VT stabileşte în continuare standardele în materie de divertisment pentru acasă.” a declarat Fabien Roth, General Manager – Head of TV Group, Panasonic Marketing Europe.

Preț – 7.579 de lei.

Recenzie video a plasmei tv în cauză:

httpv://www.youtube.com/watch?v=7YdZe5NPEOo

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.