Foto si Video

Tehnologia 3D nu a făcut pasul spre ecranele care să nu aibă nevoie de  ochelari pentru conversie. Este nevoie de o pereche de ochelari și Panasonic spune că aduce cea mai ușoară pereche, se încarcă rapid și oferă luminozitate mai mare. Mai multe detalii în comunicatul de presă.

Panasonic lansează cei mai ușori ochelari activi de mare precizie 3D din lume

Berlin, Germania (6 septembrie 2011) – Panasonic a prezentat în cadrul IFA cea de-a treia sa generatie de ochelari 3D, cei mai ușori ochelari activi de mare precizie 3D din lume[1].

Modelul de ochelari 3D TY-EW3D3 poate fi încărcat extrem de rapid și oferă o luminozitate mai mare, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura acum de o experientă 3D Full HD mai reală ca oricând.

Proiectată pentru a oferi cel mai bun grad de confort posibil, structura lentilelor LCD ale noilor ochelari TY-EW3D3 este cu 30% mai usoară decât cea a modelelor anterioare Panasonic, permitând consumatorilor să petreacă ore întregi în compania imaginilor tridimensionale. Ochelarii sunt disponibili în trei mărimi diferite, potrivite pentru fiecare membru al familiei. Modelelele de mărime mică și medie ale ochelarilor TY-EW3D3S cântăresc doar 26 grame, iar cel de mărime mare cântăreste 27 grame.

Noul design al ochelarilor TY-EW3D3 blochează eficient pătrunderea luminii excesive din părtile laterale ale ochelarilor. Astfel, luminozitatea în timpul vizionării imaginilor 3D este cea potrivită, oferind cea mai bună experientă vizuală. Fie că este vorba de filme,  sporturi sau gaming, noii ochelari permit vizionarea unor imagini 3D clare și vii, sporind atractia către divertismentul 3D pentru acasă.

Pentru o mai mare usurintă în utilizare, functia de încărcare rapidă face ca bateria care tine aproximativ trei ore să se încarce în doar două minute; mai mult, la o încărcare de 30 minute bateria ochelarilor va rezista timp de 25 ore de functionare. Datorită încărcării atât de rapide, experienta vizionării imaginilor 3D este acum mai accesibilă și confortabilă pentru întreaga familie.

Panasonic continuă să inoveze în materie de tehnologie 3D pentru a oferi consumatorilor cea mai bună experientă posibilă, iar noii ochelari activi de mare precizie 3D confirmă încă o dată eforturile companiei în această directie. Ochelarii Panasonic TY-EW3D3 vor fi comercializați în Europa începând cu septembrie 2011.


[1] Mărimea S/M: 26g cei mai ușori ochelari activi de mare precizie 3D din lume la 31 august  2011

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.