Diverse

Pentru noi ca blog de profil informaţiile tip bursa zvonurilor sunt importante, deoarece ne permit să avem un flux constant de activitate. În teorie şi pentru producători ar trebui să fie utile, pentru că pot creşte curiozitatea utilizatorilor.

Însă un lucru este să ai parte de câteva informaţii subtile, unele care să îţi trezească interesul şi alta este să ai absolut toate detaliile despre un produs cu zile / săptămâni înainte de prezentarea oficială. Din păcate Samsung stă foarte rău la acest capitol, producătorul sud-coreean nereuşind să ţină în frâu scăpările pe surse din cadrul companiei. La polul opus se află Apple, mărul muşcat având una dintre cele mai bune strategii de păstrare internă a informaţiilor.

Revenind la Samsung, pentru că probabil le este foarte greu să controleze tot acest proces (sau poate îl pot controla însă la nişte costuri pe care nu vor să şi le asume), producătorul sud-coreean a început să trimită mesaje de avertizare diverşilor zvonaci pentru a şterge materiale legate de produse Samsung nelansate.

Leakeri precum Max Jambor sau Evan Blass au confirmat deja acest lucru, ambii ştergând deja parte din informaţiile postate despre Samsung Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Galaxy Buds 2, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy Z Flip 3 sau Galaxy Z Fold 3.

Nu ştim încă cum au fost avertizaţi aceştia, însă cel mai probabil vorbim de posibile chemări în instanţă pentru drept de proprietate intelectuală.

Via: phonearena.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.