gEV

Se pare că Tesla organizează trimestrial un vot prin intermediul căruia cei care au cont pe site pot vota unde să fie instalată următoarea staţie de încărcare Supercharger (asta suplimentar celor instalate de companie, vorbim de 4 staţii pe an amplasate după votul oamenilor).

În primul trimestru al acestui an (ianuarie – martie) oraşul câştigător a fost Muscat din Oman cu 7236 voturi. Acum este în desfăşurare votul pentru trimestrul doi (aprilie – iunie), iar în mod neaşteptat primele 8 locuri sunt deţinute de oraşe est-europene. Vorbim de 4 oraşe din Polonia şi 4 din Ungaria, iar cele mai mare şanse la o staţie nouă o are Radomsko, o foarte mică comunitate din centrul Poloniei cu o populaţie de sub 50.000 de locuitori. Radomsko are până în prezent 7320 voturi.

Din păcate oraşele din România stau destul de slab, primul în clasament fiind Iaşi cu 1131 voturi şi locul 40 la general.

Votul este disponibil celor cu cont pe site-ul oficial tesla.com, deci nu trebuie să deţineţi neapărat o maşină Tesla.

Via: nwradu.ro

Categorii: gev
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.