Diverse

Pilotul şi cascadorul italian Dario Costa a reuşit în urmă cu doar câteva ore o performanţă uluitoare. Acesta a reuşit să zboare cu un avion de mici dimensiuni prin tunelurile Çatalca din Istanbul, reuşind astfel să intre în Cartea Recordurilor.

Distanţa totală parcursă a fost de 2260 metri, din care 1610 metri în zbor la o altitudine de 1 metru şi cu o viteză de peste 245 de km / oră. Dario Costa a decolat din interiorul unui tunel şi a zburat până la ieşirea dintr-un al doilea tunel, între cele două tunele existând o zonă în aer liber ce a făcut şi mai dificilă menţinerea în control a aparatului de zbor.

Toată această nebunie a durat doar 44 de secunde, însă rezultatul este unul senzaţional. Mai jos vă las întreg filmuleţul cu cel mai lung zbor într-un tunel:

Sursa: facebook.com/redbull

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.