Diverse

Reprezentanţii Bolt ne informează că platforma de livrare mâncare Bolt Food a ajuns şi în Craiova. Craiova devine al șaselea oraș în care Bolt Food este disponibil, după București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Timișoara.

Burger King, Noodle Pack, Craft, The Temple Bar, Proper Pizza & Pasta și Pho Chanh sunt doar câteva dintre restaurantele partenere, iar lista acestora va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului primit de la utilizatori și a numărului de comenzi.

În primele săptămâni de la lansare, utilizatorii Bolt Food din Craiova se vor bucura de oferte exclusive, printre care se numără livrarea gratuită pe o rază de 3 km de la locul comenzii sau discount-uri de până la 20% pentru toate produsele din meniu. Aceste oferte speciale vor fi comunicate direct în aplicația Bolt Food și se vor derula pe perioade de timp limitate.

Conform datelor înregistrate până în martie 2023, restaurantele care au ales să se înscrie în platforma Bolt Food și-au crescut business-ul de la an la an cu până la 50%. Cu ajutorul tehnologiei Bolt Food, a accesului la baza existentă de utilizatori și a uneltelor de marketing disponibile în aplicație, restaurantele pot crește în popularitate, în timp ce se concentrează pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau HUAWEI AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora.