Diverse

Pe 23 mai va fi organizată o conferinţă de presă în cadrul căreia Poşta Română, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi eBay vor anunţat un parteneriat pentru România.

În invitaţie se spune că „eBay, unul dintre liderii globali în comerţul online, alături de Compania Naţională ,Poşta Română, în parteneriat cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, te invită la o conferinţă de presă prin care anunţă lansarea unui program naţional dedicat IMM-urilor româneşti. Evenimentul va fi deschis de Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja. Gazdele evenimentului vor fi Miki Sokolovsky, Head of Communications & Marketing EMEA emerging markets eBay şi Valentin Ştefan, director general al Companiei Naţionale Poşta Română”.

În urmă cu doar câteva minute, Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a postat pe pagina sa de Facebook următoarele:

“eBay este una dintre cele mai importante platforme de comerț online la nivel mondial și este folosită cu succes de milioane de oameni din întreaga lume. Astăzi, compania a anunțat un parteneriat surpriză cu Poșta Română pentru a lansa un program național dedicat IMM-urilor românești.

Detaliile despre acest program urmează să fie anunțate săptămâna viitoare. Cert este că vom reuși astfel să oferim antreprenorilor români acces la o piață globală și facilitarea vânzării de produse și servicii pe platforma eBay.

Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util. Prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.

Parteneriatul dintre eBay și Poșta Română va avea un impact pozitiv asupra economiei românești, contribuind la creșterea exporturilor de produse românești.”

După cum puteţi observa, noul parteneriat este gândit să vină în ajutorul IMM-urilor din România. În ce constă acest ajutor vom afla peste 8 zile.

Via: zf.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.