Gionee este acuzată de implementarea unui troian pe o serie de smartphone-uri din portofoliu, detalii găsiți în articolul de aici. Colaborarea dintre Allview și Gionee a fost de notorietate în urmă cu câțiva ani de zile, iar compania brașoveană a trimis un punct de vedere.

Îi asigurăm pe toți utilizatorii de dispozitive Allview de siguranța acestora, întrucât produsele noastre sunt rezultatul muncii unei echipe pasionate și cu vastă experiență în sfera IT&C, ce lucrează intens la dezvoltarea și îmbunătățirea portofoliului de produse, de la partea hardware până la cele mai mici detalii software. 

Toate comenzile ce au stat la baza colaborării Allview – Gionee au fost de tipul custom made. Software-ul device-urilor Allview a fost și este dezvoltat intern, dar și certificat Google, motiv pentru care toate produsele noastre sunt testate prin tool-urile de securitate Google, inclusiv contra programelor malware.” a declarat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Concluzia este simplă. Cine folosește un smartphone Allview nu este afectat pentru că software-ul este diferit față de ceea ce s-a oferit în China.

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: AllviewGionee

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.