Arhiva-iPhone

Vodafone a realizat un mare buzz la lansarea iPhone 4S de anul trecut. În 2012 la iPhone 5 au fost cei care au trimis primul comunicat legat de disponibilitatea smartphone-ului Apple în oferta lor, undeva pe data de 26 octombrie . Înainte de a detalia ce a pregătit Vodafone vă invit să trecem în revistă câteva dintre specificiaţiile lui iPhone 5: retina display de 4 inch cu rezoluţie 1160×640 pixeli, procesor Apple A6 dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16, 32 sau 64 GB spaţiu de stocare, iOS 6, LTE, cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală ce filmează HD de 1.2 Megapixeli, baterie de 1440 mAh, grosime de doar 7.6 mm. Mai multe detalii găsiţi pe vodafone.ro. Dovadă a interesului faţă de iPhone 5 sunt cele peste 2 milioane de comenzi în 24 de ore, după lansare oficială din primul val de state pe 21 septembrie 2012.

Vodafone oferă o serie de abonamente configurate speciale pentru iPhone 5, preţurile încep de 299 euro. Telefonul este deja la pre-comandă. Evenimentul de lansare va avea loc în Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni, la ora 00.00. Din seara de 1 noiembrie (joi seară) veţi da de mai multe suprize în acest loc. O să ajung pe acolo şi ar fi o ocazie excelentă să ne cunoaştem, să discutăm despre cel mai nou smartphone Apple cu acesta pe masă, să-i testăm abilităţile.

Legat de Vodafone Experience Store vă aduc aminte o galerie foto pe care am făcut-o la deschiderea oficială. Arată într-un mare fel şi mi se pare locul perfect spre a lansa cel mai nou telefon Apple.

Vezi detalii despre telefon şi ofertele care ţi se potrivesc.

Ne vedem la lansare?