Smartphone

Am primit mai multe mesaje și comentarii din partea voastră în ultimele ore, iar de fiecare dată se vorbește de un anumit vendor din eMAG Marketplace și promoțiile rulate în dreptul unor telefoane mobile Samsung. 

Magazinul online se numește LIPTAK WEBTELEKOM și nu am niciun istoric în ce-l privește.

Haideți să vedem câteva oferte practicate de acest shop:

  1. Samsung GALAXY A5 2017 – 1061 lei;
  2. Samsung GALAXY S7 – 1477 lei;

Toată oferta o găsiți aici. Samsung GALAXY J5 2017 este listat la 1099 lei, mai scump față de A5 2017 (smartphone superior ca specificații).

Update1: Alarmă falsă. Au editat prețurile. Se pare că a fost o “greșeală”. Înțeleg că prețurile reduse au fost valabile pentru câteva ore în cursul zilei de astăzi. Am pus articolul cu semnul de întrebare din titlu, iar la 5 minute erau actualizate în linie cu costurile normale pentru smartphone-urile respective. 

Update2: Capturi de ecran din mesajele primite. 

Update3: Pagina magazinul a rămas pe platforma eMAG Marketplace, dar niciun produs nu mai este listat. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.