ericsson Diverse

Compania Ericsson este prezentă și ea la Mobile World Congress Barcelona 2015 și a expus câteva dintre previziunile CEO-ului Hans Vestberg în cadrul unui eveniment dedicat.

Liderul companiei a atras atenția către patru direcții pentru viitorul apropiat:

– conținutul video on-demand online va fi accesat din ce în ce mai mult în rândul utilizatorilor, care vor recurge la această soluție în loc să vizioneze transmisiuni TV tradiționale;

– traficul video va reprezenta jumătate din tot traficul mobil de date din lume;

– rata de creștere a numărului de abonați LTE va depăși 80%;

– acoperirea mondială cu broadband mobil va depăși rata de 70%.

În opinia lui Hans Vestberg cele patru puncte de mai sus vor accelera schimbarea industriei și vor conduce la apariția unor noi oportunități nu doar în IT&C, ci și în alte industrii. Acesta a declarat că vede o trecere clară de la produse fizice la servicii digitale. El a continuat: ”Apar noi modele de business, dar și noi moduri de a rezolva probleme vechi, moduri care permit un plus de eficiență. Cu ajutorul instrumentelor digitale, poți fi cu adevărat mai aproape de clienți.”

Pentru a susține noile nevoi ale consumatorilor, Ericsson a prezentat câteva soluții, dintre care amintim: LTE-LAA (License Assisted Access), Ericsson Radio System, seria de routere 6000, App Experience Optimization, Digital Telco Transformation sau Connected Traffic Cloud.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: ericsson

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.