Smartphone

Sony este unul dintre producătorii destul de tăcuţi din această perioadă, însă luna iunie se anunţă a fi mult mai atractivă din punct de vedere al lansărilor. Prima prezentare se pare că va avea loc pe 5 iunie când Sony va lansa smartphone-ul entry-level Sony Xperia E5.

O primă imagine cu acest device a fost postată chiar de către producător pe pagina sa de Facebook, însă aceasta a fost ştearsă la puţin timp după afişare. Mai multe site-uri de specialitate au apucat să salveze imaginea, astfel că putem vedea un Sony Xperia E5 cu construcţie din plastic, design simplu şi plăcut, iar pe alocuri aş putea spune că aduce puţin cu Xiaomi Mi 4c.

Sony Xperia E5 2

Alte date, neoficiale de această dată, susţin că Sony Xperia E5 este defapt Sony F3311 care a apărut într-un raport al testului de benchmark GFXBench. Conform acestora Sony Xperia E5 ar urma să utilizeze un display de 4.6 inci cu rezoluţie HD, un procesor quad-core MediaTek MT6735, 1.5 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli şi Android 6.0 Marshmallow.

Deşi nu înteleg alegerea acestui procesor modest şi a celor 1.5 GB RAM, Sony ar trebui să poziţioneze acest smartphone la un preţ foarte redus pentru a avea succes. La peste 150 dolari îl declar din start un eşec.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: sony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.