Software

Disney Plus are în România un cost standard al abonamentului de 29.99 lei / lună, respectiv 299.90 lei / an. La lansarea de la începutul verii a existat o campanie promoţională pentru abonamentul anual, una ce ducea preţul la 239.90 lei.

La trei luni distanţă Disney Plus vine cu o nouă ofertă, una mult mai puţin atractivă. Cei care îşi doresc să testeze serviciul de streaming video o pot face la un preţ special în prima lună de doar 6.99 lei. Începând cu a doua luna costurile revin la cele standard prezentate mai sus.

Oferta este disponibilă în perioada 8 – 20 septembrie şi face parte din campania Disney Plus Day. Tot în această perioadă sunt aşteptate şi premiere globale importante de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic sau Star. Printre cele mai importante titluri menționăm Thor: Iubire și Tunete, Mike, Mașini la drum, Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi, Sezonul Nunților și un nou scurtmetraj Familia Simpson, Bun-venit în Club !.

Utilizatorii se pot bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.