Retelistica

Primăria Sectorul 3 a publicat caietul de sarcini în vederea achiziţiei de servicii de telefonie mobilă pe următorii 4 ani. Valoarea viitorului acord cadru este de aproximativ 5.6 milioane lei fără TVA şi include servicii de voce, SMS şi internet pe mobil, cât şi device-urile aferente fiecărui abonament.

În lista de smartphone-uri avem următoarele:

  • maxim 7200 de telefoane premium (la cum sunt prezentate specificaţiile tehnice, compatibile sunt doar seria iPhone 15, iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max);
  • maxim 19200 de telefoane mid-range (aici se încadrează mai multe modele din lumea Android, însă când spui „minim procesor quad-core” nu prea mai vorbeşti de segmentul de mijloc);
  • maxim 83928 de telefoane entry-level (aici chiar avem dotări slabe şi foarte slabe).

Ce mi s-a părut interesant în caietul de sarcini este că achiziţia prin intermediul acordului cadru se va face pe o perioadă de 48 de luni şi că la 24 de luni de la semnarea acordului cadru se va licita din nou preţul unitar al abonamentelor şi se vor schimba, atenţie, terminalele de tip 1 şi 2 cu unele superioare. Adică după doi ani îşi vor schimba device-urile doar cei cu iPhone-uri şi cei cu modele mid-range, restul, amărâţii, vor rămâne cu aceleaşi smartphone-uri.

Toate telefoanele trebuie să fie asigurate pe toată perioada derulării acordului cadru.

Serviciile ce urmează a fi achiziţionate sunt destinate asigurării activității instituțiilor aparținând Consiliului Local al Sectorului 3 București, respectiv: Direcțiile Generale de Asistență socială, Poliție locală, Taxe și impozite locale și Evidența persoanelor.

Sursa: hotnews.ro