Primăria Sectorului 3 vrea să cumpere servicii de telefonie mobilă pe următorii 4 ani la o valoare a acordului cadru de aproximativ 5.6 milioane lei fără TVA (include maxim 7200 de iPhone-uri)

/
/
29 sept.
/

Primăria Sectorul 3 a publicat caietul de sarcini în vederea achiziţiei de servicii de telefonie mobilă pe următorii 4 ani. Valoarea viitorului acord cadru este de aproximativ 5.6 milioane lei fără TVA şi include servicii de voce, SMS şi internet pe mobil, cât şi device-urile aferente fiecărui abonament.

În lista de smartphone-uri avem următoarele:

  • maxim 7200 de telefoane premium (la cum sunt prezentate specificaţiile tehnice, compatibile sunt doar seria iPhone 15, iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max);
  • maxim 19200 de telefoane mid-range (aici se încadrează mai multe modele din lumea Android, însă când spui „minim procesor quad-core” nu prea mai vorbeşti de segmentul de mijloc);
  • maxim 83928 de telefoane entry-level (aici chiar avem dotări slabe şi foarte slabe).

Ce mi s-a părut interesant în caietul de sarcini este că achiziţia prin intermediul acordului cadru se va face pe o perioadă de 48 de luni şi că la 24 de luni de la semnarea acordului cadru se va licita din nou preţul unitar al abonamentelor şi se vor schimba, atenţie, terminalele de tip 1 şi 2 cu unele superioare. Adică după doi ani îşi vor schimba device-urile doar cei cu iPhone-uri şi cei cu modele mid-range, restul, amărâţii, vor rămâne cu aceleaşi smartphone-uri.

Toate telefoanele trebuie să fie asigurate pe toată perioada derulării acordului cadru.

Serviciile ce urmează a fi achiziţionate sunt destinate asigurării activității instituțiilor aparținând Consiliului Local al Sectorului 3 București, respectiv: Direcțiile Generale de Asistență socială, Poliție locală, Taxe și impozite locale și Evidența persoanelor.

Sursa: hotnews.ro
Cosmin Mușat
Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează Samsung Galaxy S25 Ultra și Acer Nitro 5 AN517-52.

În România a apărut aşa numita clauză „anti voyo.ro”, cea care obligă Pro TV şi nu numai să transmită meciurile de fotbal şi la televizor

Retelistica
/
/
18 iun.
Piaţa de televiziune rămâne în continuare destul de profitabilă, iar Pro TV este liderul acesteia. Cu o cifră de afaceri de aproape 230 de milioane de euro şi un profit de peste 59 milioane de euro, Pro TV a fost în 2024 cea mai puternică companie din acest sector de activitate.

Cum tehnologia 5G și Orange ajută comunitatea din Delta Dunării prin incluziune digitală, telemedicină și condiții pentru turism lent

Retelistica
/
/
13 iun.
Viața curge diferit în Delta Dunării. Este un ritm ce ține cont strict de Dunăre și canalele sale. Distanța de peste 40 km de la Tulcea spre Mila 23, în inima Deltei, se face cu barca în jur de 1 oră și 15 minute. 

AMC Networks şi Focus Sat îşi prelungesc parteneriatul în România, însă fără un canal tv de filme foarte important

Retelistica
/
/
13 iun.
O veste importantă vine în această săptămână din piaţa de televiziune. AMC Networks şi Focus Sat şi-au prelungit parteneriatul în România, unul care implică următoarele posturi de televiziune: