Smartphone

Samsung a confirmat deja faptul că cele câteva milioane de unităţi Samsung Galaxy Note7 retrase din piaţă vor fi recondiţionate şi revândute la preţuri mult mai convenabile. Se pare că acest număr limitat de telefoane va fi vândut doar în anumite pieţe emergente precum India sau Vietnam, de aici şi şansele infime să ajungă în România.

Din Vietnam primim primele imagini cu Samsung Galaxy Note7 versiunea recondiţionată, iar prin intermediul acestora observăm că din punct de vedere estetic device-ul rămâne identic, însă apar câteva modificări: noul număr de serie va fi N935F (original era N930F), capacitatea bateriei va fi redusă de la 3500 mAh la 3200 mAh (se pare că şi la capitolul dimensiuni va fi mai mică, astfel încât să nu mai fie atât de înghesuită) şi rulează Android 7.0 Nougat. 

Din informaţiile anterioare ştim că Samsung Galaxy Note7 versiunea recondiţionată va mai suferi şi alte modificări, de aceea sunt sigur că vom mai primi noutăţi în următoarea perioadă.

Sursa: sammobile.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.