Smartphone

Zvonurile despre Huawei P9 se înmulţesc în ultima periodă, semn că lansarea sa este foarte aproape. Conform ultimelor date se pare că smartphone-ul va fi prezentat oficial într-un eveniment dedicat pe data de 9 martie.

Până când Huawei P9 va deveni oficial trebuie să ne mulţumim cu scăpările din dot com, iar ultimele ne prezintă device-ul în toată splendoarea sa. În imagini observăm un smartphone unibody cu construcţie metalică, cameră foto duală cu un flash LED dual-tone şi telemetru laser pentru focalizare, senzor pentru citirea amprentelor şi un port USB Type-C. Nu pare a fi un telefon cu design ieşit din comun, însă construcţia şi calitatea materialelor vor fi de cea mai bună calitate.

Huawei P9 3

Din punct de vedere hardware Huawei P9 se anunţă foarte competitiv: display de 5.2 inci cu rezoluţie FullHD, procesor HiSilicom Kirin 950 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A72 la 2.2 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 2.0 GHz, acceleratorul grafic Mali-T880 MP4, 4 GB RAM, 32 / 64 / 128 GB spaţiu de stocare, baterie de 3900 mAh cu încărcare rapidă şi Android 6.0.1 Marshmallow.

Până pe 9 martie nu mai este foarte mult de aşteptat, însă nefiind un smartphone care să rupă gura târgului la capitolul design, cred că Huawei P9 ar putea câştiga adepţi printr-un preţ avantajos şi funcţii inovatoare.

Huawei P9 2

Sursa: venturebeat.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.