Smartphone

Vedetele incontestabile ale MWC Barcelona 2017 au fost Nokia 3310, Huawei P10 și LG G6, iar QuickMobile s-a grăbit să le afișeze în shop-ul online, la precomandă. 

Nokia 3310 – 249 lei;

Prețul recomandat de către producător este de 49 euro / 222,11 lei. Avem un adaos comercial modest din partea QM, doar că livrările înțeleg că pornesc din aprilie 2017. QM îl aduce în culorile roșu, albastru, galben și gri. O să fiu client, pentru bunicul meu.

Huawei P10 – 2999 lei;

QM listează Huawei P10 cu 4 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare. La evenimentul de lansare nu am descoperit o astfel de configurație. Modelul de bază are 4 GB RAM, dar cu 64 GB spațiu de stocare, iar prețul pentru Europa pe canal oficial – 649 euro / 2942 lei. QM îl poziționează cu o configurație mai slabă la stocare, dar tot cu un adaos comercial modest.

Nu am idee când încep livrările la QM, Huawei România a specificat că pe canal oficial îl găsim din aprilie în magazinele online românești, iar precomenzile se deschid de la mijlocul lui martie.

LG G6 – 3199 lei;

Eram pregătit să spun că am descoperit prețul afișat de către LG pentru G6, dar GSMarena apare în topul căutărilor, iar linkul te trimite la…, QuickMobile. Nu se știe sigur ce specificații urmează a integra LG G6 de Europa, nici prețul de listă și nici când îl vom vedea ca atare pe bătrânul continent, inclusiv în România.

Nu știu ce să zic, pentru că nu am informații oficiale vis-a-vis de prețurile pe care LG urmează a le aduce pentru noul său flagship. Mă aștept la un preț atractiv și pachete de bonusuri în genul a ceea ce a detaliat Cosmin într-un articol.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.