Retelistica

RCS-RDS dorește să atragă clienți ai concurenței și plusează cu oferte ce permit reducerea prețului la telefoane mobile, pentru cei ce-și portează abonamentul la Digi Mobil până pe 31 martie 2017. 

Reducerile maxime ajung până la 240 lei la portare de abonament din altă rețea spre Optim Nelimitat. Sunt și câteva condiții spre a ajunge la o astfel de bonificație.

100 lei – pentru alegerea Optim Nelimitat;

Până la 140 lei – pentru alegerea serviciilor fixe ale RCS-RDS.

Tabelul de bonificație:

Mai multe telefoane mobile sunt scoase în evidență de către operatorul de telecomunicații autohton:

Samsung GALAXY J3 2016 coboară la 359 lei, Allview X3 Soul Lite la 359 lei, Lenovo Moto E 2016 la 259 lei și Philips X586 la 409 lei. Sunt telefoane din categoria low-cost, cu grad mai mic sau mai mare de atracivitate, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Totuși, dacă vrei să-ți portezi abonamentul de telefonie mobilă mai degrabă te oprești pe portarea propriu-zisă + abonamentul Optim Nelimitat + 10 lei pentru factura electronică = 100 lei. Mă rog, s-ar putea să fie persoane interesate a migra pe serviciile de internet fix sau cablu TV ale RCS-RDS ( pe internet fix îi consider a fi cei mai buni din țară – vorbesc din perspectiva unui utilizato de Fiberlink 1000 de peste 1.5 – 2 ani de zile).

Toate detaliile le găsiți aici.

În ce privește calitatea serviciilor RCS-RDS pe telefonie mobilă, articolul lui Darius Pană este mai actual ca oricând.

Update: Nu sunt reduceri spectaculoase pentru că RCS-RDS are cele mai mici abonamente de telefonie mobilă din România, aș avea curaj să spun că sunt și cele mai mici din Europa. Nu au cum să aducă telefoane mobile de ultimă generație la jumătate de preț. Investițiile se fac cu precădere în rețea. 

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.