Smartphone

iPhone 5 este așteptat a debuta oficial în țara noastră prin luna octombrie. Noi s-ar putea să primim acest smartphone de la QuickMobile.ro. Sunt deja câteva prezentări în limba română. 

TelefonulTau.eu – un magazin online de telefoane care a adus iPhone 5 atât pe alb și negru. Prețul lor mi se pare prohibitiv, peste 4000 de lei pentru varianta de 16 GB. Fiecare vine la cât dorește, important este să căutați cu atenție înainte de a plasa comanda. Review-ul a stârnit numeroase  comentarii negative pe YouTube. Mă abțin în a comenta și vă recomand să vă uitați mai ales la smartphone-ul Apple, ce se află în cutie.

Cabral.ro 

Cunoscuta vedetă de telefonie scoate din cutie un iPhone 5 și relatează impresiile sale cu referire la cel mai nou smartphone Apple cu display mai mare, greutate redusă față de generația anterioară. A făcut trei clipuri: unul cu unboxing, comparație nano-SIM – micro-SIM, SIM

Buhnici.ro 

O altă vedetă de la PRO TV, George Buhnici face un unboxing și review de 17 minute. El chiar se pricepe la asta și s-ar putea să vă ajute în a vă forma o opinie legată de iPhone 5 și ce știe să facă.

Dacă mai cunoașteți un review românesc la iPhone 5 nu ezitați să-mi dați un comentariu și astfel să updatăm articolul. Sunt sigur că vor apărea mult mai multe prezentări video în perioada imediat următoare.

 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.