Smartphone

Aici suntem pe tărâmul supozițiilor și nu al certitudinilor. Știu trei telefoane aflate în pregătire cu procesor Mediatek 6589 octa-core. Allview ne pregătește un smartphone bazat pe Gionee Elife S5.5 și altul pe Gionee Elife E7 Mini. La al doilea știm și denumirea sub care va fi comercializat / Allview P7 Extreme.

Al treilea model am avut ocazia să-l văd la CEO-ul Evolio în cadrul MWC Barcelona 2014. Ar dispune de un display de 5.5 inch cu rezoluție la 1080p, procesorul MediaTek octa-core, 2 GB RAM, preț în jurul a 1500 de lei.

Acestea ar fi cele trei telefoane cu procesorul MediaTek octa-core de care am idee că urmează a fi lansate în viitorul apropiat. Mereu pot apărea surprize din partea UTOK, E-BODA, Serioux, Vonino etc.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.