Smartphone

În urmă cu câteva zile mai toată presa de specialitate a scris despre primul iPhone din lume cu port USB-C. Vorbim de un prototip 100% funcţional.

Creatorul său, Ken Pillonel, un student la robotică din Elveţia, a modificat un iPhone X de 64 GB adăugându-i un port USB-C, dovedind astfel că formatul unic propus în Uniunea Europeană este cât se poate de funcţional şi pe un iPhone.

Ken Pillonel a scos la licitaţie acest smartphone pe eBay, dar a pus şi o serie de condiţii cumpărătorului: să nu folosească device-ul zilnic, să nu îl reseteze complet, să nu îl desfacă şi să nu îi facă actualizare software. Studentul chiar a postat pe YouTube şi un filmuleţ în care prezintă pas cu pas cum a modificat iPhone-ul:

Licitaţia s-a terminat, iar după 116 oferte s-a ajuns la un preţ de vânzare de 86.001 dolari. Smartphone-ul este văzut ca o adevărată piesă de colecţie pentru orice fanboy Apple, tocmai de aceea s-a ajuns la un asemenea preţ.

Via: gsmarena.com

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.