the first iPhone ever manufactured Telefoane Mobile

După luni întregi de zvonuri și speculații, una dintre cele mai importante personalități a companiei Apple – celebrul Steve Jobs, a prezentat oficial primul iPhone orignal in fața mulțimii covarșitoare ce se adunase în San Francisco la “Moscone Center”. Creierul și motorul companiei Apple a decis să facă acest lucru pe data de 9 ianuarie 2007, urmând ca ulterior produsul să fie valabil pentru achiziționare începând cu data de 29 iunie a aceluiași an. Ce sa întâmplat mai departe sunt convins că știți, având in vedere faptul că iPhone-ul a ajuns unul dintre cele mai vândute telefoane ale acestui secol.

Cum v-ați simți dacă v-aș spune că și dumneavoastră ați putea face parte din istoria companiei Apple? Eu unul m-aș simți minunat, însă această mică particică din istorie costă în jur de 10.000 de dolari.

Cum e posibil așa ceva? Păi, se pare că un utilizator “samsonbible” al magazinului online “eBay” a decis să pună la vânzare primul iPhone de 8GB nedesfăcut.  Utilizatorul a descris produsul ca fiind ceva special pentru colecționarii de obiecte rare. Totodată acesta a precizat faptul că : “This is an  incredible collectors show piece!” ceea ce înseamna că avem în față o particică din istorie, cum vă precizam mai sus.

Este evident că Samsonbible consideră că acest telefon își merită banii, chiar dacă nu a fost facută nicio licitație până acum. Pentru început am crezut că este o glumă făcută de un utilizator anonim, dar după o mică verificare am realizat că Samsonbible este un vânzator de top al magazinului online “eBay” având un feedback de 100%.

 

samsonbible ebay userphsledge ebay user

 

În timp ce căutam informații despre Samsonbible am dat peste un alt utilizator “Phsledge” care susținea și el că are de vânzare același produs, valorând aceeași sumă impresionantă de bani. Acum ramâne de văzut care dintre cele două device-uri este întradevar cel veritabil sau dacă este posibil ca o personă obișnuită să fie proprietarul primului iPhone din istorie.

Ar fi interesant de văzut dacă unul dintre acești utilizatori reușește să-și vândă produsul, deoarece, chiar dacă iPhone-ul a fost și este unul dintre cele mai dorite telefoane, acesta nu poate costa chiar 10.000 $. Această presupunere este facută, desigur, pentru cazurile în care acesta nu ar suferii modificări cu diamante  sau alte pietre prețioase cerute de vreun șeic din U.A.E.