HTC Logo Accesorii inteligente

Chiar dacă zvonuri despre un posibil smartwatch HTC au existat de ceva vreme, acum se pare că momentul lansării unui astfel de gadget este mult mai aproape. Conform @evleaks, nu mai departe de februarie 2016 fanii HTC vor putea cumpăra un ceas inteligent.

Dacă ne gândim că MWC 2016 Barcelona este organizat între 22 și 25 februarie, atunci este destul de probabil ca noul smartwach HTC One să poată fi admirat la târgul de tehnologie din Catalunya.

Până acum este destul de sigur faptul că ceasul inteligent HTC va rula Android Wear și că va avea un display circular cu rezoluție 360 x 360 pixeli. Dacă analizăm denumirea aleasă – One, înseamnă că atât construcția, cât și designul ar trebui să se situeze la nivel înalt.

Așteptăm mai multe detalii în săptămânile ce urmează. HTC rămăsese printre singurii producători de top ce nu ofereau în gamă un smartwatch, dar acest lucru stă să se schimbe din februarie 2016.

Sursa: PhoneArena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.