Ford Sync Powerd by Microsoft gAuto

Chiar dacă nu sunteți fani Apple, trebuie să fi auzit până acum de asistentul personal Siri din sistemul de operare iOS. Acesta poate prelua diferite comenzi vocale și poate oferi informații și chiar executa sarcini impuse de utilizator.

Nu mai insist asupra ceea ce poate face Siri în iOS, pentru asta aveți mai multe materiale pe gadget.ro pe care le puteți analiza.

Haideți să vedem cum unele mașini Ford vor integra funcțiile Siri direct în centralele multimedia Sync din generația a doua. Mai bine de 5 milioane de automobile Ford produse încă din 2011 au la dispoziție un update de software prin care utilizatorii de iPhone vor putea doar prin comenzi vocale să:

  • inițieze apeluri către contactele din smartphone;
  • caute numere de telefon ale diferitelor puncte de interes (restaurante, hoteluri, ș.a.m.d.);
  • seteze un reminder sau o alarmă;
  • se intereseze de prognoza meteo;
  • caute și să ruleze diferite melodii stocate în smartphone;
  • trimită sau solicite să-i fie citite mesajele;
  • primească ghidare prin intermediul Apple Maps.

Update-ul de software este disponibil pentru proprietarii de Ford ce au opțional sistemul de infotainment Sync din generația a doua. Puteți accesa owner.ford.com pentru mai multe detalii. Nu-mi este clar dacă doar automobilele Ford din SUA au parte de acest tratament deocamdată, dar dacă dețineți un Ford cu MyFord Touch puteți afla mai multe din link-ul de mai sus.

Iată cum poate fi trimis un mesaj text prin intermediul Sync de la Ford:

Sursa: Media.Ford.com, via EnGadget.com

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.