Diverse

Producătorul autohton de mobilă Elvila a trimis azi un comunicat de presă prin intermediul căruia anunţă că începând cu această săptămână acceptă plata în criptomonede atât în reţeaua de magazine fizice, cât şi pe site-ul elvila.ro. Elvila devine astfel prima companie de retail din România ce accepta plata sub această formă.

Ce criptomonede acceptă Elvila ?

Compania acceptă în acest moment 7 criptomonede: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Elrond EGold (EGLD), Utrust Token (UTK), Tether (USDT), USD Coin (USDC) şi Dash (DASH).

Cum se poate plăti pe site prin criptomonede ?

  • Se selectează metoda de plată “UTRUST”, una compatibilă cu orice portofol cripto major;
  • În modulul ”UTRUST” se selectează criptomoneda;
  • Se face plata prin scanarea din portofelul personal cripto a codului QR generat sau manual prin transferarea plăţii în adresa specificată;
  • Plata va fi confirmată după ce se finalizează transferul de criptomonede.

“Decizia de a accepta plata în cryptomonede nu a fost luată ușor. Am analizat toate aspectele, plusurile și minusurile, atât financiare cât și legale, și la final, am decis că este o evoluție naturală. De-alungul istoriei noastre ca brand, am avut tot timpul de câștigat când am luat decizii îndrăznețe. Într-o perioadă în care lumea se ferește să investească, adevărații oameni de afaceri trebuie să ia decizii curajoase care vor schimba atât piața cât și obiceiurile consumatorilor.  Pășim astăzi într-o zonă nouă și o facem cu încredere și deschidere către noile tehnologii și către noile realități ale lumii. De astăzi, E-ul de la Elvila puteți să considerați că vine și de la “electronic”. Facem astăzi un prim pas către Metaverse și Web 3.0 și vă invităm să veniți alături de noin !”, a declarat CEO-ul Elvila SA – Viorel Cataramă.