Smartphone

Dacă aţi crezut vreodată că promoţiile din ţara noastră sunt atrăgătoare, vă înşelaţi amarnic. Compania americană de telecomunicaţii Sprint a lansat astăzi oferta verii, o ofertă pe care nici cei mai zgârciţi americani nu o pot rata. Mai exact, la cumpărarea unui HTC One la preţul de 199 de dolari cu un abonament pe 2 ani (lunar, undeva la 50 de dolari), Sprint îi oferă încă un HTC One GRATIS. Da, exact, aţi citit bine. Cumperi un HTC One cu 199 de dolari şi primeşti două. În plus, poţi să alegi cele două telefoane din 3 nuanţe de culori: gri, negru şi chiar roşu.

Revenind pe meleagurile mioritice, am căutat ofertele operatorilor locali pentru acest smartphone, iar ceea ce am găsit nu este deloc încurajator.

Orange România oferă smartphone-ul HTC One la un preţ de achiziţie de 212,71 euro cu un abonament de 49 de euro/lună pe o perioadă de 2 ani de zile. Acest preţ include şi reducerea oferită la nivelul temperaturii de 31 de grade (după cum probabil ştiţi, Orange are promoţia deja celebră care spune că pentru fiecare grad peste 20 primeşti 1% reducere din preţului unui telefon). Vodafone România oferă telefonul la un preţ de achiziţie de 99 euro cu un abonament de 65/lună de euro pe o perioadă de 2 ani de zile, în timp ce Cosmote România oferă device-ul la un preţ de 899 lei cu un abonament de 56 euro/luna pe o perioadă de 2 ani de zile.

Mai există şi alte oferte pentru HTC One, dar cele prezentate sunt promovate intens de cei trei operatori ca fiind cele mai avantajoase (poate pentru ei).

Diferenţele dintre cele două promoţii sunt evidente, iar concluziile vă las să le trageţi singuri.

htc-one-review-10

Sursa: phonearena.com

Categorii: htc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.