Accesorii inteligente

2020 începe nefast pentru Telekom, o întreagă discuție a pornit la sfârșit de 2019 când posturile TV deținute de către Discovery Networks au dispărut din oferta comercială.

Feedback-ul obținut nu a fost cel așteptat, iar Telekom a revenit în atenția publicului cu o scrisoare deschisă și o propunere pentru Discovery Networks. Propunerea se referă la o opțiune creată special, cu redevențe strict pentru compania respectivă.

Am primit un drept la replică:

Le cerem scuze telespectatorilor pentru că trebuie să fie martorii acestei discuții – nu aceasta a fost intenția noastră.

Credem în libertatea de a alege, câtă vreme există fair-play. Dacă Telekom România ar include TOATE canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens. Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menținând aceeași structură de pachete și costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem că este o abordare corectă față de noi sau față de fanii noștri, așa că nu o putem accepta.

Rămânem deschiși la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credință.

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.