Retelistica

Vodafone România continuă campania de închidere a serviciilor sau aplicaţiilor foste UPC şi după Vodafone Wi-Free (fost UPC Wi-Free) şi MyVodafone Fix & TV (fost MyUPC), urmează Horizon Go.

Operatorul telecom a început să trimită deja mesaje către abonaţi prin care aceştia sunt informaţi că începând cu data de 30 iulie Horizon Go dispare şi este înlocuit de Vodafone TV (platforma vine cu o interfaţă nouă şi mult mai modernă).

Horizon Go este un serviciu de televiziune online lansat de UPC pe 16 decembrie 2014. Abonaţii UPC aveau acces în mod gratuit la zeci de canale TV, în prezent clienţii Vodafone având acces la peste 60 / 80 de programe TV (în funcţie de abonament).

Ce avantaje are Vodafone TV ?

  • setup-box 4K cu peste 9000 de ore de conținut video în aplicațiile video on demand;
  • cel mai mare număr de posturi TV în formatul 4K, HD și SD (190 de canale TV);
  • integrare cu cele mai populare aplicații de video streaming (Netflix, Amazon Prime, YouTube, YouTube Kids, Hopster, HBO Go);
  • funcțiile catch-up / replay, start & stop pentru canalele TV live, pe dispozitive mobile și televizor (catch-up – vizionare de conținut din ultimele 7 zile, înregistrat automat la alegerea utilizatorului). Prin Start & stop puteți controla emisiunile urmărite;
  • Kids App – funcții de control parental + conținut dedicat pentru cei mici, organizat pe canale și personaje;
  • la pachet este inclusă și aplicația mobilă Vodafone TV (Android și iOS). Poți începe a urmări un anumit material pe smartphone și să-l reluați de unde ați rămas pe televizor sau invers.
Sursa: media-max.ro

Categorii: vodafone

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.