Retelistica

Orange a trimis un comunicat de presă prin intermediul căruia ne informează oficial că reţeaua Orange 5G este disponibilă de săptămâna aceasta şi în Galaţi.

Clienţii operatorului portocaliu din Galați beneficiază de discounturi speciale de 100 euro în loc de 40 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală.

Odată cu adăugarea orașului Galați pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 38 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții cu un abonament Orange 5G+ şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă rețea 5G din România, ce oferă viteze de până la 1.5 Gbps.