Smartphone

Nokia G22 nu spune mare lucru, mai ales că acest smartphone este unul dintre cele mai modeste existente pe piaţă.

Dar cum a reuşit acest telefon să ajungă una dintre cele mai bune invenţii din 2023 ?

Răspunsul este destul de simplu. Nokia G22 vine cu funcţia QuickFix, ceea ce înseamnă că poate fi reparat foarte uşor direct de utilizator (HMD Global a încheiat un parteneriat cu iFixit şi pune la dispoziţie astfel uneltele, ghidurile şi componentele necesare procesului de reparare).

Lista anuală a celor mai bune invenții pentru 2023, întocmită de TIME, cuprinde 200 de inovații extraordinare care au puterea de a ne schimba viețile, printre care se numără și cea care schimbă regulile jocului în domeniul reparabilității. Nokia G22, telefonul celor de la HMD Global, este primul model dintr-o nouă eră de smartphone-uri pe care consumatorii le pot repara acasă.

Lars Silberbauer, Chief Marketing Officer HMD, a declarat: „Într-o perioadă în care inovația este în plină expansiune, înseamnă mult pentru noi să fim incluși în acest clasament anual de renume Ne dorim să transformăm procesul de reparare a telefoanelor într-unul accesibil, mai simplu și conceput special pentru consumatorii noștri. ”

Pentru Nokia G22 puteți comanda online kituri QuickFix începând de la 19.95 euro, în cazul în care acest telefon ar avea nevoie de o reparație.