Android

Aplicațiile românești sunt adesea foarte utile, de aceea astăzi am ales să vă prezentăm încă o aplicație din această categorie. Este vorba de Romanian Weather, aplicația care își spune tot ce vrei despre vremea din țara noastră. Și nu doar atât, cu ea poți vedea live stream-uri din diferite orașe ale României.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.androider.vreme#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmFuZHJvaWRlci52cmVtZSJd[/qr]

Când vrei să știi cum să te îmbraci azi, sau dacă ninge săptămâna aceasta pentru a fi în regulă cu anvelopele, o astfel de aplicație este tot ce ai nevoie. Bazându-se pe informațiile transmise de wundergroud.com, sotware-ul pentru Android oferă multe informații despre vremea din ziua de azi, dar și despre zilele săptămânii în curs. Și nu doar atât: multe camere web montate în diverse locuri din țara noastră pot fi „consultate”.

Din păcate, această aplicație nu are încă un widget, dar sperăm ca dezvoltatorii s-o înzestreze curând cu unul. Iată un video în care puteți vedea mai multe despre Romanian Weather.

Aplicația este dezvoltată de Fastlink2 are 1,5 MB și este gratuită. O puteți downloada direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.