Diverse

Sameday instalează easybox-uri pe bandă rulantă şi dacă în ianuarie aflam că reţeaua era formată din 2700 de unităţi, iată că la 5 luni distanţă vorbim deja de 3000 de unităţi. Lockerul cu numărul 3000 a fost instalat la Sibiu pe strada Autogării, numărul 8.

Acest concept lansat pentru prima oară în România de către eMAG a devenit un nou standard de livrare, rezultatele la zi fiind grăitoare:

  • peste 60% dintre consumatori preferă retailerii cu livrare la easybox;
  • peste 81% dintre consumatori preferă acest serviciu datorită flexibilităţii oferite;
  • peste 35% dintre consumatori ridică comenzile noaptea;
  • adopţia serviciului easybox a ajuns la 50% pentru enumite verticale din ecommerce.

Este destul de clar că pariul eMAG este unul câştigător, inclusiv Poşta Română adoptând din mers un astfel de sistem (diferenţa este că eMAG via Sameday a instalat în 5 luni 300 de unităţi, iar Poşta Română în 4 luni doar o unitate).

Ca o paranteză de final, în drumul meu spre muncă trec zilnic pe lângă un easybox montat în curtea unui cetăţean obişnuit. Nu este vad comercial, nu sunt magazine în jur, abia dacă poţi merge pe trotuar acesta fiind foarte îngust. În schimb circulă foarte multe maşini. Interesantă abordare.

Via: prwave.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.