Sameday este compania de curierat pe care eMAG mizează din 2017, iar decizia de a intra pe piața din Ungaria nu mi se pare a fi o surpriză. Apropo, Sameday operează rețeaua națională de easybox.

Am extras mai multe informații din comunicat:

  • investiții în infrastructură începute din august 2020;
  • livrări de tip door-to-door;
  • rețea funcțională de easybox cu peste 200 de locații (până la 1000 de lockere până în prima parte a lui 2022, înțeleg că deja cu cele 200 de lockere sunt no. 1 în Ungaria).

Acum rămâne de văzut cum vor fi primiți la nivel local. eMAG a primit amenzi prin Ungaria, Digi Mobil nu s-a putut înscrie în licitația 5G și s-a retras din Ungaria de curând etc.

Declarații oficiale:

2020 a fost pentru noi anul în care ne-am testat cu succes capabilitățile de scalare a modelului nostru operațional, dar și a tehnologiei dezvoltate de-a lungul timpului. Chiar dacă am ajuns la o dimensiune mare a organizației, ne păstrăm o cultură antreprenorială, bazată pe cultivarea inițiativei și încrederii. Extinderea serviciilor Sameday în Ungaria este un pas natural în evoluția companiei noastre și, cu suportul solid al tehnologiei, ne propunem, ca și în România, să dezvoltăm o infrastructură scalabilă de servicii de curierat cu livrare predictibilă, eficientă operațional și cu focus pe satisfacția clientului.” a declarat Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday. 

Suntem prima companie românească de curierat care se extinde cu operațiuni proprii peste granițele țării și vreau să mulțumesc echipei Sameday pentru curajul și dinamica cu care a abordat fiecare nouă provocare. Piața serviciilor de curierat din Ungaria este una destul de traditională, dar, în același timp, extrem de competitivă. Studiind-o cu atenție, am identificat oportunități pe care modelul nostru de business, bazat pe tehnologie, le poate valorifica cu success.”, declară Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: eMagSameday

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.