Discutam despre vânzările bune ale seriei Galaxy S23 că deja îmi scăpase o informație cu adevărat importantă pentru cei ce folosesc acest smartphone-uri. A început a fi livrat Android 14 în etapa finală.

În prima linie se află Galaxy S23, Galaxy S23 Plus și Galaxy S23 Ultra. Lista va fi completată de alte smartphone-uri și tablete în zilele și săptămânile următoare.

Update-ul are code name-ul S916BXXU3BWJM. Au fost primite informații cum că update-ul a început de la utilizatori din Samsung, Marea Britanie, Norvegia, Finlanda etc. Sunt compilate și patch-urile de securitate pe octombrie 2023.

Pentru cei ce au avut versiunea beta, update-ul are în jur de 300 MB, iar cei ce îl primesc pentru prima dată – în jur de 3 GB.

Care sunt noutățile din One UI 6 dezvoltat pe Android 14?

🔵 fonturi noi și pictograme mai simple pentru aplicații;

🔵 widgeturi noi pentru cameră și vreme;

🔵 customizări noi pentru ecranul de blocare;

🔵 setările rapide și notificările propriu-zise au parte de redesign;

🔵 stiluri noi de emoji în tastatura Samsung;

🔵 aplicația de Vreme aduce mai multe informații;

🔵 aplicația galeriei a primit îmbunătățiri pe partea de multitasking;

🔵 diferite îmbunătățiri ale interfeței pentru aplicația de cameră;

Una peste alta, Android 14 nu aduce cine știe ce modificări majore față de Android 13, dar deja suntem cumva obișnuiți cu asta.

Ați primit update la Android 14?

Am făcut o căutare pe Galaxy S23 Ultra-ul personal și da, a sosit. Am trecut la partea de instalare și revin cu feedback.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.