Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG interesante, printre ele s-a strecurat și un uscător de rufe de la Electrolux cu pompă de căldură și multă tehnologie încorporată.

1. Acer Nitro 5 cu AMD Ryzen 5 6600H și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

🔺Un laptop ce pe lângă tastatura colorată aduce și specificații hardware interesante

Acer Nitro 5 folosește un display cu panel IPS de 17.3 inci cu rată de refresh la 144Hz, procesor AMD Ryzen 5 6600H de tip hexa-core la 3.3 GHz ce urcă la 4.5 GHz cu Turbo Boost și a fost dezvoltat pe 6nm. Sosește cu 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suportă până la maxim 32 GB.

TGP-ul de la placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 este de 130W, iar bateria de 90Wh are încărcător de 230W în pachet.

2. Amazfit Bip 5 👈🖱️

🔺Nu l-aș numi smartwatch ci mai degrabă brățară de fitness

A fost lansat prin august și a ajuns și în țara noastră pe canal oficial. Sosește în 3 variante de culoare: Alb, Negru și Roz. Monitorizează ritmul cardiac, somnul, nivelul de stres, saturația de oxigen și calitatea respirației în somn. Poate fi conectat cu smartphone-urile ce rulează Android sau iOS. Înțeleg că are GPS, peste 120 de moduri de sport pe care le recunoaște, peste 70 de fețe de  ceasuri și autonomie de până la 10 zile.

3. Televizor Philips cu panel MiniLED și Ambilight 👈🖱️

🔺Este unul dintre cele mai avansate smart TV-uri cu MiniLED din piață

Folosește tehnologia MiniLED ce ajută la conturarea unui negru mai clar, dar și un plus de detalii. Face parte din generația 2023, iar ca diagonale sunt 3 opțiuni: 139 cm, 164 cm și 189 cm.

Are rată de refresh la 100Hz, Dolby Vision pe partea de imagine + acoperire în proporție de 98% a spectrului DCI-P3, Dolby Atmos pentru difuzoarele de 40W RMS, este compatibil cu AMD FreeSync, VRR și ALLM.

4. SSD ADATA de 4 TB 👈🖱️

🔺Spațiu de stocare din plin pentru toate aplicațiile, fișierele, jocurile etc

Cred că este la cel mai bun preț din istoricul său de produs. Prețurile erau prohibitive înainte pentru capacități precum ADATA XPG GAMMIX S70-ul de mai sus. Atinge viteze de până la 7400MB/s la citire și 6800MB/s la scriere.

5. Uscător de rufe Electrolux cu pompă de căldură 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai bun uscător de rufe pe care-l poți cumpăra în momentul de față

Este un uscător de rufe cu motor inverter și pompă de căldură, iluminare interioară LED, comenzile pot fi date printr-un display touch, iar capacitatea sa este de 8 kg. Electrolux a patentat o tehnologie denumită WDSense ce scanează în țeșături și reglează automat setările pentru rezultat cât mai uniforme. Ei spun că și gecile cu puf sunt protejate.

Bonus: Până la 30% reducere pentru cei ce sunt abonați Genius pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.