Samsung

Samsung Galaxy Grand este un smartphone gândit pentru clasa de mijloc. Display-ul WVGA măsoară 5 inch și are o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Procesorul este dual-core de 1.2Ghz iar smartphone-ul va rula sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. În ceea ce privește camera foto/video, cea principală va avea 8MP iar cea partea frontală 2MP.

Spațiul de stocare este de 8GB, cu posibilitate de mărire până la 64GB. Cu o baterie de 2100 mAh, Wi-Fi, Bluetooth și 1GB de RAM, Samsung Galaxy Grand nu impresionează. Cel mai dezamăgitor aspect ar fi display-ul – chiar dacă telefonul a fost gândit pentru clasa de mijloc, se putea oferi o rezoluție mai bună.

În ceea ce privește design-ul, Samsung nu aduce nimic impresionant/nou nici aici, rămân aceleași linii rotunjite întâlnite la Galaxy S III și la Galaxy S III mini. Ar fi drăguț să vedem un smartphone Samsung puțin mai inovativ, mai diferit.

Compania Samsung plănuiește să lanseze aceste terminal în două versiuni, una dual-SIM, sub denumirea de GT-I9082 și una single-Sim – GT-I9080. Nu s-au oferit detalii referitoare la data la care va fi disponibil smartphone-ul și nici nu s-a specificat prețul.

Sursă: SamMobile